Saturday, 9 March 2013

Kenapa Memilih Elysyle DX?


You all semua mesti tertanya-tanya kenapa perlu memilih Corset Elysyle DX sedangkan dipasaran terdapat banyak produk-produk lain seperti ini. Apa istimewanya Elysyle DX?? 

Elysyle DX  dapat reshape balik keseluruhan bentuk badan wanita. Mana-mana yang menggelebeh tu tak exist lagi lepas pakai DX !! Lemak extra semua ditolak ketempat yang sepatutnya......payudara kendur dan lembik dapat ditegangkan semula.....yang kecik boleh dibesarkan dan yang besar boleh dikecikkan.

Kalau nak tahu Corset ni mempunyai kesan amat luarbiasa kepada pemakainya.Sekelip mata lepas pakai anda pasti terpesona melihat bentuk badan sendiri.......sungguh berbeza sekali!!! Berkali-kali tengok diri sendiri dalam cermin, belek sana belek sini, pandang tak jemu.....tak sangka ya kitapun boleh tampak anggun macam film star.....

Nak pakai cukup senang tak payah nak ikat sana sini atau kena lompat, atau kena tahan nafas....just sarung macam kita pakai pakaian dalam biasa.Nak sembahyangpun senang, ia mudah melentur mengikut pergerakan, nak rukuk dan sujud, rasa santai je .... takde rasa sakit ketat..atau kurang selesa.....perasaan masa memakai....wow best nyer....kemas melekat macam kulit kita je....so natural. 

Kalau sebelum ni kita selalu rasa sakit tulang belakang atau sakit pinggang, selepas pakai Elysyle DX sakit belakang semua hilang.Posture badan pula menjadi tegak dan kita akan kelihatan lebih tinggi dari sebelumnya. Nak pegi bilik airpun senang, buka panties atau long girdle macam biasa je....

Paha pulak biasala kalau dah ada anak tu jadi kembang.Tapi bila kita pakai girdle ni ia akan mengecil dan jadi slim semula.... Tak percaya??....boleh cuba secara percuma email saya merisaldesign@gmail.com .......cuba aju try test........hehehe lepas tu pasti tanya terus tanya bila boleh dapat, macam mana nak bayar, tunai ke  ansuran?.....itulah riaksi yang saya terima lepas kawan-kawan buat fitting secara percuma....jom kita layan gambar-gambar dibawah......


Haa... ini Bra 




Yang ni.... Waist Snipper





Yang ni Long Girdle...





Ini pulak Body Shaper



Dan akhir sekali Panties





1 comment:

split queen box spring said...

Good sharing, Elken Body Shaper Elysyle DX or Elysyle body shaping lingerie is ready with 3D soft cup, which lifts, supports and enhances the cleavage, and can retain its shape wash after wash. The long girdle pays full attention to the hips, promising the right curves through lifting capabilities at the right areas. For detail visit:
http://kidbuxblog.com/charmed-by-a-touch-of-shingo-with-elken-elysyle-body-shaping-lingerie-set/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute